Administracja biurowa

Akupunktura ucha oraz bezigłowa akupunktura ucha stosowana również u dzieci.

Kontakt: iza@acupunctuur-shiatsu.com

Automarkt Holandia

PRACA: Commerciëel medewerker – Pools, Engels, Nederlands

Functieomschrijving
Voor de afdeling Sales zoeken wij een nieuwe binnendienst medewerker (36 uur).

Schep jij er genoegen in om voornamelijk administratieve werkzaamheden zo accuraat mogelijk uit te voeren voor diverse landen en vind je het leuk om klantencontact te hebben?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hiervoor moet je goede kennis hebben van Pools, Engels en Nederlands, dit is een harde eis! Je mag niet verder dan 20 kilometer van Oosterhout (NB) wonen.

Salaris

2.000 – 2.300 euro bruto per maand.

Takenpakket / werkzaamheden:

administratieve verwerking van orderscontact met klanten en potentiële klantenklanten informeren over de status van de leveringentevredenheid polsen over het merk en de productengestructureerd uitbouwen van het klantenbestand en omzetterugkoppeling van ondervindingen naar Sales buitendienst en MarketeersTrefwoorden: commercieel medewerker, customer service, slavisch, klantenondersteuning

Functie-eisen
Jij als persoon: hebt MBO werk- en denkniveau Zeer goede goede kennis van Pools, Engels en Nederlands beheerst Office hebt goede communicatieve vaardigheden Ervaring op een sales afdeling werkt secuur pro-actieve houding verantwoordelijkheidsgevoel voelt je thuis in een jong en hecht team, bij een zeer informeel bedrijfWoont binnen een straal van 20 km van Oosterhout (NB)

Arbeidsvoorwaarden
Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding

Sollicitatieprocedure
Heeft u interesse? Dan zien we graag uw reactie! Stuur bij voorkeur een e-mail (liefst met een CV, een korte motivatie en bereikbaarheidsgegevens), of neem contact op met: Heleen de Groot, heleen.de.groot@flexibility.nl, 06-1776 09 23. Als u meer wilweten over Flexibility, kijkt u dan op flexibility.nl

Share

Comments are closed.