De locatie
Voor een Hotel in noord Limburg met dubbel functie zijn we op zoek naar een chef-kok /zelfstandig werkend kok met organisatie talent. De locatie bestaat uit twee delen. Er wonen (semi) permanent 100 Poolse werknemers én er zijn 20 commerciële hotel kamers. Beide doelgroepen hebben een ander verwachtingspatroon en er moet dus in één keuken voor beide doelgroepen gekookt worden. Het betreft een fulltime functie. Begin Oktober wordt de knoop doorgehakt of je in vaste dienst van het Hotel kunt komen tot die tijd betreft het een fulltime detachering.
Functiebeschrijving
Het Hotel is in April gestart, het keukenteam is bijna compleet en werkt. Het is nu echter tijd om de processen te gaan stroomlijnen en naast het bereiden van heerlijke gerechten meer focus te gaan leggen op inkoop, kostprijzen, HACCP roosters en planning en organisatie. Dit zullen ook speerpunten worden voor de nieuwe (Chef) Kok naast het meedraaien in het uitvoerende proces. De geschikte kandidaat heeft hier ook al ervaring mee in voorgaande functies. De locatie is enkel te bereiken met eigen vervoer.
Functie-eisen
- Je bent in het bezit van een afgeronde koksopleiding niveau 3/4
- Je hebt een professionele werkhouding en ruime productkennis
- Je bent creatief en commercieel ingesteld
- Je bent communicatief sterk en hebt een zeer representatief voorkomen
- Je hebt leidinggevende en organisatorische ervaring
Bron: horeca-uitzendbureau.nl