Administracja biurowa

Akupunktura ucha oraz bezigłowa akupunktura ucha stosowana również u dzieci.

Kontakt: iza@acupunctuur-shiatsu.com

Automarkt Holandia

PRACA: Teamleider (M/V)

Voor een rozenkwekerij in Bleiswijk zijn wij per direct op zoek naar een teamleider. Het takenpakket bestaat uit het meedraaien in de produktie en daar waar nodig de eigenaar vervangen als waarnemend leidinggevende. Het team bestaat uit ongeveer 10 medewerkers o.a. Poolse en Turkse medewerkers. De eigenaar wil zelf minder vaak aanwezig zijn en is daardoor op zoek naar een goede vervanger. De taken als leidinggevende zullen steeds verder uitbreiden. De perfecte kandidaat heeft al leidinggevende ervaring en ervaring een de groen branche. Deze persoon heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en is bereid om ook in de weekenden te werken. Naast perfecte beheersing van de Nederlandse taal is kennis wordt er ook kennis van de Engelse taal gevraagd. Mocht je interesse hebben mail dan je cv en motivatie naar bijgevoegd mailadres.

Werkniveau
  • MBO,HAVO,VWO – Algemeen Basisonderwijs

Meer / Więcej: vacatures.trovit

Share

Comments are closed.