Administracja biurowa

Akupunktura ucha oraz bezigłowa akupunktura ucha stosowana również u dzieci.

Kontakt: iza@acupunctuur-shiatsu.com

Automarkt Holandia

PRACA: Internationaal Transportplanner Export (m/v)

Omschrijving bedrijf

Vanuit de vestigingen in Nederland, Polen en Oostenrijk is H.Z. Transport B.V. al sinds jaar en dag actief in transport met als specialiteit temperatuur gecontroleerd vervoer. Met hoofdzetel in Maasdijk (NL) aan de Transportweg 61, worden dagelijks meer dan 250 units ingezet om onze klanten in Europa te bedienen.

Om onze dienstverlening nog verder te optimaliseren zijn wij op zoek naar een Internationaal Transportplanner Export (mv)

Functie eisen

Wij zoeken iemand met een no-nonsense mentaliteit die stressbestendig is en het hoofd koel houd. Ervaring in het koel- vriestransport is een must. Je spreekt minimaal Engels en Duits vanwege het internationale karakter van onze klanten. Italiaans en/of Pools is een pré.

Więcej: rijnmondwerk.nl

Share

Comments are closed.