Administracja biurowa

Akupunktura ucha oraz bezigłowa akupunktura ucha stosowana również u dzieci.

Kontakt: iza@acupunctuur-shiatsu.com

Automarkt Holandia

PRACA: Accountant en/of Fiscalist – Deloitte Amsterdam

Je werkt met name voor corporate internationale cliënten. Je stelt jaarrekeningen samen en bereid (binnenlandse en buitenlandse) aangiftes vennootschapsbelasting en BTW voor. Je hebt kennis van Polish GAAP en Corporate Income Tax en je bent bereid om kennis op te doen van Dutch GAAP. Tevens heb je basiskennis van US GAAP en IFRS. Verder ben je verantwoordelijk voor de planning van de werkzaamheden en ben je de sparringpartner tussen de controlerende accountant en fiscalist. Je hebt een signalerende functie voor cross selling mogelijkheden en fiscale problematiek. Je bent in staat jouw kennis en ervaring van Polish GAAP en Corporate Income Tax over te brengen en te delen binnen het team.

Więcej: werkenbijdeloitte.nl

Share

Comments are closed.