Administracja biurowa

Akupunktura ucha oraz bezigłowa akupunktura ucha stosowana również u dzieci.

Kontakt: iza@acupunctuur-shiatsu.com

Automarkt Holandia

PRACA: Accountmanager met goede kennis van de Duitse en Poolse taal

Bedrijfsomschrijving
Een ICT reseller, kantoorautomatisering, networking en security en zijn zij altijd op de hoogte van de laatste martkontwikkelingen. Een innoverende dynamische organisatie, waar jonge, ambitieuze mensen werken.

Functie-eisen
Commerciële werkervaring is gewenst. Een professionele en inspirerende werkomgeving met voldoende ontplooiingsmogelijkheden (je hebt je 'eigen bedrijf’ binnen de organisatie). Een hecht team, een informele sfeer, met collega’s die plezier in het werk als zeer belangrijk ervaren. MBO/HBO opleiding en goede kennis van de Duitse taal

Więcej: adecco.nl

 

Share

Comments are closed.