Administracja biurowa

Akupunktura ucha oraz bezigłowa akupunktura ucha stosowana również u dzieci.

Kontakt: iza@acupunctuur-shiatsu.com

Automarkt Holandia

PRACA: Junior Project Manager Contracting (Poolstalig)

Contracting NL B.V. via Personato Werving en Selectie

Utrecht
Taken en verantwoordelijkheden
De projectmanager is verantwoordelijk voor het coördineren, aansturen en optimaliseren van meerdere projecten van Contracting NL en het afstemmen van alle hierbij behorende activiteiten met de klant, OTTO Workforce en de eigen organisatie.
De projectmanager ontvangt leiding van de operations manager en geeft leiding aan één of meerdere supervisors en/of meewerkend voorman. Supervisors en meewerkend voorman sturen op locatie projecten en medewerkers aan.

Więcej: nederlandvacature.nl

Share

Comments are closed.