Administracja biurowa

Akupunktura ucha oraz bezigłowa akupunktura ucha stosowana również u dzieci.

Kontakt: iza@acupunctuur-shiatsu.com

Automarkt Holandia

PRACA: Project Manager Inventarisaties

Beroep/functie
Project Manager Inventarisaties (32-40 uur)
Functieomschrijving
Als Project Manager Inventarisaties ben je verantwoordelijk voor een succesvolle realisatie van de inventarisatie projecten voor onze klanten. Deze inventarisaties van punt of lijn objecten worden met behulp van gemaakte panorama foto’s op kantoor uitgevoerd. Je maakt inhoudelijke afspraken met klanten over de resultaten en levering van projecten. Deze afspraken vertaal je naar beheersbare werkpakketten die door het inventarisatieteam worden uitgevoerd. Je beheerst de voortgang, bewaakt de kwaliteit en zorgt hierbij voor inhoudelijke controles van input en output, zodat projecten naar tevredenheid van de klant tijdig worden opgeleverd. Je werkt nauw samen met Sales om hen technisch te ondersteunen in het verkoopproces, te adviseren over mogelijkheden en de planning af te stemmen. Je draagt zorg voor de dagelijkse aansturing van het inventarisatieteam dat op dit moment bestaat uit plusminus 10 medewerkers. Je rapporteert aan de COO.
Kennis
Een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau in Geodesie / Geo-Informatica
Enkele jaren werkervaring in projecten;
Kennis van en ervaring met GIS, in het bijzonder ArcGIS
Een gedreven, pro-actieve en klantgerichte houding;
Een prettige persoonlijkheid, energiek en resultaatgericht;
Analytisch denkvermogen en een gestructureerde manier van werken.

Regio: Waardenburg
Niveau: HBO/ HTS
Dienstverband: Vast

Więcej: cvenvacaturebank.nl

Share

Comments are closed.