Administracja biurowa

Akupunktura ucha oraz bezigłowa akupunktura ucha stosowana również u dzieci.

Kontakt: iza@acupunctuur-shiatsu.com

Automarkt Holandia

Praca: Sales Manager (m/v)

Lantor BV ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd synthetische nonwovens (vliezen) met een hoge toegevoegde waarde voor technische, industriële toepassingen. Deze nonwovens worden ondermeer verwerkt in de kabel-, composiet-, bouw-, verpakkings- en automobielindustrie (zie: Lantor.nl). Door intensieve samenwerking met klanten wordt Lantor als een betrouwbare en innovatieve partner gezien. De bedrijfscultuur is informeel, resultaatgericht en biedt ruimte voor ondernemerschap. Lantor BV (145 FTE) bestaat 50 jaar, heeft een jong MT en is gevestigd te Veenendaal.

Je achtergrond
Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde technische opleiding op minimaal HBO niveau en hebt 2 tot 5 jaar (internationale) verkoopervaring in een technische B2B omgeving. Commercieel gericht, zie je en denk je in kansen, durf je weloverwogen risico’s te nemen en wil je resultaat scoren. Je bent een goede netwerker, een uitstekend onderhandelaar en communicatief sterk. Je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken en bent bereid om minimaal 60% van je tijd in de markt te zijn. Uitstekende kennis van de Duitse, Poolse en Engelse taal, andere relevante talen zijn een pre.

Więcej: debanensite.nl

Share

Comments are closed.