Administracja biurowa

Akupunktura ucha oraz bezigłowa akupunktura ucha stosowana również u dzieci.

Kontakt: iza@acupunctuur-shiatsu.com

Automarkt Holandia

PRACA: Export Manager Oost Europa

 Wat ga je doen?

Als Export Manager Oost Europa zal je bestaande relaties beheren en uitbouwen. Je bent verantwoordelijk voor verschillende landen in Oost Europa. Je hebt een groot netwerk weten op te bouwen in de AGF branche en weet welke paden je moet bewandelen om successen te boeken. Naast het beheren van bestaande relaties zal ook een deel van de functie het genereren zijn van New Business. Je spreekt naast Duits en Engels ook Russisch en/of Pools. Je bent commercieel ingesteld en ziet kansen waar anderen deze laten liggen.

Wat wordt er van jou verwacht als Export Manager Oost Europa?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ruime internationale ervaring in de AGF (Duitsland of Rusland) MUST;
  • Talen: Engels, Duits en Russisch.

Więcej: samrecruitment.nl

Share

Comments are closed.