Administracja biurowa

Akupunktura ucha oraz bezigłowa akupunktura ucha stosowana również u dzieci.

Kontakt: iza@acupunctuur-shiatsu.com

Automarkt Holandia

PRACA: Gastouder 3 middagen NSO in Amsterdam-West

De functie

Voor een jong Pools-Nederlands gezin met 2 kinderen een meisje van bijna 4 en een jongen van 2, zoeken wij een oppas die per 1 maart 3 dagen (ma/di/do) beschikbaar is. ’s Middags begint u om 14.30 uur. U haalt als eerste de oudste van school, dit is ongeveer 8 minuten fietsen. Vervolgens haalt u de jongste van het kinderdagverblijf en gaat daarna weer naar huis. Er is een bakfiets beschikbaar, maar u kunt ook lopend, met de auto of met uw eigen fiets de kinderen halen.

U geeft de kinderen bij thuiskomst warm eten. Het eten staat al voor u klaar in de koelkast en moet alleen worden opgewarmd. U maakt er een gezellige middag van, knutselt en leest voor, bouwt met de blokken en gaat zeker even naar buiten voor een wandeling.U zet thee of drinkt melk met de kinderen en zorgt voor een ontspannen sfeer. U helpt de kinderen met huiswerk en ruimt samen met de kinderen aan het eind van de dag het speelgoed op.

U bent bij voorkeur een geregistreerd gastouder of hebt de juiste diploma’s (of kunt deze voor 1 maart halen) om u te kunnen registeren in het landelijk register voor kinderopvang.

Więcej: bijbanen.nl

Share

Comments are closed.