Administracja biurowa

Akupunktura ucha oraz bezigłowa akupunktura ucha stosowana również u dzieci.

Kontakt: iza@acupunctuur-shiatsu.com

Automarkt Holandia

PRACA: Intercedent (M/V), Apeldoorn

Wij vragen

Je omgeving omschrijft jou als een representatieve, enthousiaste doener met een goed gevoel voor mensen. Klantgerichtheid en resultaatgerichtheid zijn jou op het lijf geschreven, kwaliteit verlies je daarbij niet uit het oog. Je schept orde binnen je hectische werkomgeving door je werkzaamheden te organiseren en je kunt prima zelfstandig werken. Natuurlijk beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een flinke dosis doorzettingsvermogen om je doelen te bereiken en resultaten neer te zetten. Aan initiatief ontbreekt het je niet. Je onderscheidt je door je pro -actieve houding, je creativiteit en je doorzettingsvermogen. Daarbij ben je in het bezit van je rijbewijs B.

Więcej: olympia.nl

Share

Comments are closed.