Administracja biurowa

Akupunktura ucha oraz bezigłowa akupunktura ucha stosowana również u dzieci.

Kontakt: iza@acupunctuur-shiatsu.com

Automarkt Holandia

PRACA: Kraamverzorgende, Almere

Functie eisen

Als kraamverzorgende voor deze organisatie ben je in het bezit van je diploma kraamverzorgende. Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Poolse taal. Dit is een harde eis en dit moet blijken uit je CV en of motivatiebrief. Je bent beschikbaar voor ongeveer 49 uur per week verdeeld over 8 dagen. Tevens ben je in het bezit van je rijbewijs B en bij voorkeur ben je in het bezit van een eigen auto. Je bent flexibel inzetbaar en kunt binnen een uur aanwezig zijn op locatie. Je kunt ingezet worden in Flevoland, het Gooi en of Noord-Holland.

Over de functie

Voor regio het Gooi, Flevoland en Noord-Holland zijn wij voor één opdrachtgever op zoek naar gediplomeerde kraamverzorgenden. Als deskundig kraamverzorgende voor deze organisatie zorg je ervoor dat moeder en kind met een gerust gevoel van de eerste dagen van haar kindje kan genieten. Jij helpt als kraamverzorgende waar nodig is om het gezin te laten terugkijken op een prettig en rustig verlopen kraamtijd. Jij waakt over moeder en kind. Als kraamverzorgende voor deze organisatie ben je 8 dagen bij één gezin ter ondersteuning werkzaam. Meestal de eerste 3 dagen 8 uur per dag en daarna wat minder uren. Je werkt 49 uur verdeeld over 8 dagen. Een harde eis voor deze organisatie is dat je een goede beheersing hebt van zowel de Nederlandse- als de Poolse taal. Gezien veel cliënten uit Poolse gezinnen bestaan. Het werkgebied is Flevoland, het Gooi en Noord-Holland. Je bent flexibel inzetbaar en je bent bereid alle diensten te draaien. In principe geen nachten tenzij je aanwezig bent bij de bevalling die 's nachts plaatsvindt. De vacature van kraamverzorgende is minimaal voor een periode van januari 2014 tot en met eind december 2014.

Więcej: startpeople.nl

 

Share

Comments are closed.