Administracja biurowa

Akupunktura ucha oraz bezigłowa akupunktura ucha stosowana również u dzieci.

Kontakt: iza@acupunctuur-shiatsu.com

Automarkt Holandia

PRACA: Logistiek Administratief Medewerker, Amsterdam

Functie omschrijving Logistiek Administratief Medewerker

In deze functie van logistiek administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het controleren en analyseren van het order proces. Je voert orders in en checkt, via het systeem, mail en telefoon of de logistieke procedures verlopen zoals afgesproken. In deze vacature ben je verantwoordelijk voor de regio’s Polen en Hongarije. Je gaat samenwerken in een klein, internationaal team en samen ben je verantwoordelijk voor het gehele order proces, van het inboeken van de orders tot aan het controleren van het logistieke proces.

In deze vacature ben je verantwoordelijk voor

  • Invoeren en inplannen orders
  • Opvolgen en bewaken van de afgegeven levertijden
  • Bewaken van het pooling systeem van de verpakkingsmaterialen
  • Intensief contact met de leveranciers

Deze vaste, fulltime baan als logistiek administratief medewerker is een klantgerichte functie met veel internationale contacten. Deze contact momenten gaan per telefoon of email en is volledig in het Engels en Pools of Hongaars.

Więcej: banen.nu

Share

Comments are closed.