Administracja biurowa

Akupunktura ucha oraz bezigłowa akupunktura ucha stosowana również u dzieci.

Kontakt: iza@acupunctuur-shiatsu.com

Automarkt Holandia

PRACA: Operationeel Directeur, Noord-Brabant

Functieomschrijving

In deze uitdagende functie ben je 70% van je tijd operationeel bezig en zal je daadwerkelijk aanwezig zijn in de productiehal. De andere 30% van je tijd ben je bezig met coördinerende taken. In de toekomst krijg je een meer algemeen aansturende rol. Er lopen meerdere projecten tegelijkertijd die qua omzet variëren van enkele honderdduizenden tot miljoenen Euro’s. Je bent verantwoordelijk voor de borging van de product- en proceskwaliteit van de projecten; je hebt daarbij een coördinerende rol. Daarnaast ben je iemand die inspireert, motiveert, spiegelt en het personeel coacht.

Functie-eisen

Je hebt een gedegen opleidingsachtergrond en je hebt ruime ervaring in een soortgelijke functie in de metaalindustrie. Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden en beheers je de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift. Het beheersen van de Poolse taal is een pre, maar zeker geen must. Bovendien heb je een brede technische kennis.

Persoonskenmerken

Je bent een stevige persoonlijkheid die zich prettig voelt in een brede, aansturende rol binnen een middelgroot, internationaal opererende organisatie met een dynamisch karakter. Je kunt snel schakelen tussen operationele, tactische en strategische onderwerpen. Bovendien stuur je op hoofdlijnen waarbij je belangrijke details niet over het hoofd ziet. Je legt de verantwoordelijkheden daar waar ze horen. Vanzelfsprekend ben je analytisch, cijfermatig en taalkundig sterk onderlegd en heb je een procesmatige en structurerende manier van denken en werken.

Je houdt van korte lijnen, je bent proactief, en daadkrachtig. Je denkt niet in problemen, maar in uitdagingen en je bent in staat de verbindende factor te vormen binnen de organisatie en de directie. Je weet door je enthousiasme en persoonlijke aanpak een inspirerende en motiverende rol te vervullen binnen de organisatie. Tevens heb je de stijlflexibiliteit om intern en extern met gesprekspartners op verschillende niveaus en met verschillende achtergronden om te gaan. Verder ben je in staat om collega’s op een positieve, coachende en inspirerende wijze aan te sturen. Coachen en leidinggeven doe je op een natuurlijke en mensgerichte wijze. Bovenal ben je integer en loyaal aan mens en organisatie.

Więcej: 12jobs.nl

Share

Comments are closed.