Administracja biurowa

Akupunktura ucha oraz bezigłowa akupunktura ucha stosowana również u dzieci.

Kontakt: iza@acupunctuur-shiatsu.com

Automarkt Holandia

PRACA: Administratief medewerker, Zwaag

Medewerker Goederenontvangst

Vanuit het distributiecentrum worden goederen ontvangen, bestellingen verzameld, vrachtwagens ingeladen en vestigingen bevoorraad. Een fascinerend logistiek proces van opslag, orderpicking en distributie dat elke dag opnieuw begint.
Als medewerker houd jij je bezig met binnenkomende goederen en ben jij het eerste aanspreekpunt voor chauffeurs. Jij bent de eerste schakel in het ontvangstproces en bepaalt vanuit daar het verdere logistieke succes waardoor chauffeurs een minimale wachttijd hebben.

Herken je jezelf in dit profiel?

Je hebt mbo+  werk- en denkniveau en logistieke ervaring. Administratief ben je sterk onderlegd en je kunt goed omgaan met diverse Office-programma’s. Naast een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal spreek je een of meerdere vreemde talen (Duits, Engels, Spaans, Frans of Pools). Hiernaast weet jij welke prioriteiten jij moet stellen en hoe de kwaliteit bewaakt moet worden. Problemen signaleer je op tijd en je begrijpt dat je ook in weekenden en op feestdagen moet werken. De werktijden zijn tussen 6.00uur-18.00uur, de uren worden verdeeld over verschillende diensten.

Więcej: werkenbijlidl.nl

Share

Comments are closed.