Administracja biurowa

Akupunktura ucha oraz bezigłowa akupunktura ucha stosowana również u dzieci.

Kontakt: iza@acupunctuur-shiatsu.com

Automarkt Holandia

PRACA: Business Unit Manager, Ammerzoden

Functieomschrijving

Voor onze vestiging in Nederland zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Business Unit Manager. Als Business Unit Manager bent u verantwoordelijk voor het vertalen van de (inter)nationale marketingstrategie van de verschillende productlijnen in de Nederlandse markt. U stuurt direct het sales-team aan en volgt met hen de markt ontwikkelingen op de voet, analyseert kansen en implementeert verbeter punten. U levert een actieve bijdrage bij het bedenken, organiseren en uitvoeren van de marketing en sales activiteiten. U bewaakt de budgetten en rapporteert direct aan de directie. Ervaring in de speeltoestellen branche is een pré.

Functie-eisen

U bent een „hands-on” manager en weet van aanpakken. Kennis en ervaring met administratie, marketing en sales. Sociaal en communicatief vaardig en u bent een relatiebouwer. U beheerst de Nederlandse en Poolse taal in woord en geschrift, kennis van Engels en Duits is een pré. Drie jaar ervaring in een management functie. HBO denk en werkniveau.

Więcej: vacaturekrant.nl

Share

Comments are closed.