Administracja biurowa

Akupunktura ucha oraz bezigłowa akupunktura ucha stosowana również u dzieci.

Kontakt: iza@acupunctuur-shiatsu.com

Automarkt Holandia

PRACA: Commercieel medewerker binnendienst, Goes

Functieomschrijving

Beheers je de volgende talen Nederlands, Engels en Russisch en/of Pools vloeiend, en wil je deze graag dagelijks gebruiken in je werk?

Voor onze vaste relatie zijn wij per direct op zoek naar een Customer Service Representative Russisch/Pools.

Het betreft een fulltime opdracht per direct tot in ieder geval eind september. Een verlenging hiervan behoort tot de mogelijkheden.

Takenpakket

  • Als Customer Service medewerker ben je onder meer verantwoordelijk voor het zelfstandig verwerken van offertes, orders, bewaking van contractstanden en facturatie.
  • Je werkt intensief samen met collega’s van de afdelingen voorraadbeheer, logistiek, planning en QA, evenals met externe partners.
  • Je onderhoudt telefonische contacten met relaties over onder andere de planning van leveringen.
  • Tevens houd je je bezig met het ondersteunen van de buitendienst, zodanig dat een bijdrage wordt geleverd aan het verder uitbouwen van de afdeling en het behalen van de verkoopdoelstellingen.
  • Hierbij verzorg je diverse interne en externe rapportages en presentaties, behandel je vragen van klanten, ondersteun je bij klantenbezoeken en draag je bij aan verbeteringstrajecten.

Belangrijk is verder het leggen en onderhouden van contacten met (nieuwe) klanten, waardoor de verkoop actief wordt gestimuleerd. Dit betekent naast het leveren van een bijdrage aan de verkoop aan klanten ook de juiste input verstrekken met betrekking tot order- en eventuele klachtenafhandeling.

Daarnaast verricht je diverse organisatorische en administratieve werkzaamheden.

Functie-eisen

  • Je hebt het HBO werk- en denkniveau en hebt goede contactuele vaardigheden in de Nederlandse, Engelse en Russische en/of Poolse taal.
  • Daarnaast is het noodzakelijk dat je goed bekend bent met MS Office en is het een pré als je ervaring hebt met het computerprogramma SAP.
  • Heb jij een commerciële instelling en ben je stressbestendig?

Więcej: randstad.nl

Share

Comments are closed.