Administracja biurowa

Akupunktura ucha oraz bezigłowa akupunktura ucha stosowana również u dzieci.

Kontakt: iza@acupunctuur-shiatsu.com

Automarkt Holandia

PRACA: Commerciële topper – (Pools, Duits)

Functieomschrijving

Onze opdrachtgever is een internationale en onafhankelijke distributeur van ict producten.

Ben jij een commerciële topper met een talenknobbel? Aarzel dan niet om te solliciteren op deze leuke baan! Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit:

Het binnenhalen van nieuwe klanten, relatie onderhouden met de klanten., het in- en verkopen van ict- en multimedia producten., het vinden van lastig verkrijgbare producten op verzoek van de klant en het informeren van het managementteam over marktontwikkelingen.

Functie-eisen

Je bent een commerciële topper met lef en neemt graag de leiding, ook vind je het leuk om in een internationale, dynamische organisatie te werken, je bent een sterke communicatieve persoonlijkheid en communiceert moeiteloos in verschillende talen. Je zet graag door en je bent betrokken bij hetgeen wat je doet, je bent een relatiebouwer of dit nou intern is met enthousiaste collega’s of met externen, je bent in staat belangrijke informatie op te pikken uit mondelinge communicatie. Je beschikt over hbo/mbo++ werk- en denkniveau en aantoobare affiniteit met it. Je hebt een commerciële persoonlijkheid en bent resultaatgericht. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. en een uitstekende beheersing van de Duitse en Poolse taal in woord en geschrift.

Więcej: nationalevacaturebank.nl

 

Share

Comments are closed.