Administracja biurowa

Akupunktura ucha oraz bezigłowa akupunktura ucha stosowana również u dzieci.

Kontakt: iza@acupunctuur-shiatsu.com

Automarkt Holandia

PRACA: Informatie Dienst Medewerker, Dordrecht

Inleiding functieomschrijving

(…) eisen Je bent minimaal in het bezit van een MAVO- diploma. Om aansluiting te vinden met de Poolse doelgroep is het spreken van de Poolse & Nederlandse taal een vereiste. Kandidaten die ook nog de Antilliaanse taal beheersen nodigen wij van harte uit om te reageren. Je bent bekend met en hebt affiniteit met de JGZ sector. Je bent zelfstandig, sociaal, flexibel en ondernemend. Daarnaast ben je goed op de hoogte van de sociale kaart. Tot slot ben je in het bezit van en auto en woonachtig in Dordrecht, Zwijndrecht of Hendrik ido Ambacht.(…)

Inlichtingen over deze introductie

De bovenstaande vacature Informatie Dienst Medewerker (Pools sprekend) – Dordrecht is een introductie.

Więcej: werkenbijcareyn.nl

Share

Comments are closed.