Administracja biurowa

Akupunktura ucha oraz bezigłowa akupunktura ucha stosowana również u dzieci.

Kontakt: iza@acupunctuur-shiatsu.com

Automarkt Holandia

PRACA: Recruiter Oost-Europa, Sittard

Functie-inhoud

Als Recruiter voor Oost-Europa, met nadruk op Polen ben je verantwoordelijk voor het gehele werving- en selectieproces voor onze filialen. Je stelt profielen en advertenties samen en plaatst deze bij verschillende media, zowel print als online. Je screent de inkomende sollicitaties, maakt selecties en organiseert kennismaking-gesprekken. Je werkt vanuit Sittard en je voert je sollicitatiegesprekken op locatie in bijvoorbeeld Warschau of Praag. Dit doe je samen met de direct verantwoordelijke manager. Je voert onderhandelingen met de kandidaten teneinde tot een arbeidsovereenkomst te komen; en regelt de verdere administratieve afhandeling van de aanname. Tot slot ben je een aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur People & Business management aandachtsgebied Human Resources, of een gelijkwaardige opleiding. Je beheerst de Poolse en Nederlandse taal vloeiend in zowel woord als geschrift. Kennis van de Duitse taal is een absoluut voordeel. Je ziet starten in deze functie als een uitdaging en wil je graag ontwikkelen in een groeiende en dynamische organisatie. Je bent flexibel en per vliegtuig reizen is voor jou geen probleem. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B en een eigen auto.

Więcej: banenmatch.nl

Share

Comments are closed.