Administracja biurowa

Akupunktura ucha oraz bezigłowa akupunktura ucha stosowana również u dzieci.

Kontakt: iza@acupunctuur-shiatsu.com

Automarkt Holandia

PRACA: Accountmanager bloemen en planten

Functieomschrijving

Voor een internationaal opererend bloemen- en plantenbedrijf zoeken wij een accountmanager bloemen en/of planten. Je hebt al een klantenbestand in Oost- Europa of gaat dit bewerken. Je onderhoudt klantencontact, maakt afspraken over de leveringen en betalingen, denkt mee met de klant en komt met de juiste oplossingen, je verwerkt alle orders in het systeem, pleegt telefonische acquisitie en zult af en toe reizen naar het buitenland voor relatiebeheer en om nieuwe mogelijkheden te zoeken. Je zult werken op de vestiging in Aalsmeer.

Locatie/Standplaats: Aalsmeer
Więcej: monsterboard.nl

Share

Comments are closed.