Administracja biurowa

Akupunktura ucha oraz bezigłowa akupunktura ucha stosowana również u dzieci.

Kontakt: iza@acupunctuur-shiatsu.com

Automarkt Holandia

PRACA: Intercedent medewerkers, Apeldoorn

Globen Personeel zoekt een Intercedent Poolse medewerkers. Deze functie omvat een coördinerende rol omtrent alle projecten waarvoor Globen Poolse flexwerkers inzet. Een absolute vereiste voor deze functie is dat de kandidaat zowel de Nederlandse als de Poolse taal machtig is. Als intercedent bij Globen ben je enerzijds het aanspreekpunt voor de flexwerkers en anderzijds de contactpersoon voor de betreffende klanten. Het zelfstandig coördineren en verwerken van aanvragen, het uitzetten van vacatures, het uitnodigen van kandidaten en het voeren van sollicitatiegesprekken behoren tot de dagelijkse taken.

Więcej: banenmatch.nl

Share

Comments are closed.